Bitcoin kan „ ta ut “ tidligere $ 53K nedturer før okser får kontroll igjen, sier handelsmann

En natt med tap presser okser når avviklingene øker og $ 46.000 støtte veves stort.

Bitcoin ( BTC ) falt til det laveste på to uker 23. mars på grunn av frykt for at okser var ute av appetitt for å kjøpe.

BTC-prisen spretter til $ 53.000

Data fra Cointelegraph Markets Pro og Tradingview viste at BTC / USD traff lokale nedturer på $ 53125 på Bitstamp over natten.

Den siste suksessen til 2021-okseløpet denne måneden, førte tirsdagens dukkert utsiktene til en $ 50.000-test stadig nærmere, med kjøperstøtte på børser som ser stadig mer skjelven ut.

Data fra Binances bestillingsbok bekreftet støtte på $ 53 000, men skulle dette smuldre, er det bare en endelig etterspørsel på $ 46 000 som gjenstår for å stoppe retracement.

„Vi forventer at de tidligere lavpunktene i BTC skal tas ut før vi kan se en betydelig sprett,“ oppsummerte handelsmann Crypto Ed og spådde et kommende trekk under $ 53 000.

“Denne bull-run er ikke over ennå. Jeg er klar til å kjøpe dipen, ” hevdet Ki Young Ju, administrerende direktør for on-chain analytics-tjenesten CryptoQuant, og slo en mer optimistisk tone.

„Men jeg må tålmodig vente til indikatorer for tilbud / etterspørsel i kjeden sier“ all-in „.“
Ki refererte til høyt salgspress på spotbørsene som holdt seg oppe i sjakk, men var representant for den bredere stemningen blant handelsmenn på dagen, som overveldende klassifiserte den nylige prishandlingen som et standard konsoliderende trekk i stedet for kapitulasjon.

I deres favør var hodler-oppførsel, som så at flere BTC tok av børser de siste dagene enn på noe tidspunkt de siste seks ukene.

24-timers likvidasjoner nær 2 milliarder dollar

Som Cointelegraph rapporterte , antyder andre beregninger på kjeden at Bitcoin kan være minst halvveis gjennom sin siste bull run, med bare det øverste formasjonssegmentet igjen.

Ikke alle næringsdrivende var i mellomtiden forberedt på omfanget av fallet over natten, som demonstrert av $ 1,38 milliarder dollar i avviklet lengsel det siste døgnet av totalt 1,7 milliarder dollar.

2021 har blitt beryktet for de som satser på prisretning på tvers av kryptovalutaer, og spesielt levererte handelsmenn bidrar til et enormt beløp i likvidasjoner, bekrefter data fra Bybt.

Nexo verbindt zich ertoe om open-source Bitcoin-ontwikkeling te ondersteunen met een donatie van $ 150.000 aan Brink
Sie benötigen keinen Produktschlüssel für die Installation und Verwendung von Windows 10