Nexo verbindt zich ertoe om open-source Bitcoin-ontwikkeling te ondersteunen met een donatie van $ 150.000 aan Brink

Nexo , de toonaangevende leverancier van financiële diensten voor digitale activa, heeft een substantiële donatie van $ 150.000 gedaan aan Brink , een non-profitorganisatie die zich richt op het ondersteunen van de ontwikkeling van Bitcoin ( BTC ) door middel van fundamenteel onderzoek en ontwikkeling.

Brink beheert verschillende programma’s die bedoeld zijn om financiële ondersteuning te bieden aan ontwikkelaars en onderzoekers die aan Bitcoin werken

Het Brink Fellowship-programma introduceert uitzonderlijke ontwikkelaars uit andere velden in de wereld van Bitcoin-ontwikkeling, terwijl het Grants-programma bestaande Bitcoin Core-bijdragers ondersteunt.

Nexo’s donatie van $ 150.000 komt overeen met of overtreft eerdere toezeggingen aan Brink door Jack Dorsey’s Square, Gemini, Kraken en de Human Rights Foundation. Het geld zal later in de maand worden ingezet om een ​​onafhankelijke Bitcoin-ontwikkelaar te ondersteunen via het Grants-programma.

„De donatie van $ 150.000 aan Brink markeert Nexo’s toewijding aan open-source financiering en ondersteuning van Bitcoin, de oorspronkelijke cryptocurrency die een industrie van biljoenen dollars voortbracht“, zegt Antoni Trenchev, mede-oprichter en managing partner van Nexo. Reagerend op het huidige landschap van cryptocurrency-bedrijven, vervolgde hij:

“Er zijn verrassend weinig cryptobedrijven die iets terugdoen voor de Bitcoin-gemeenschap door ontwikkelingswerk te ondersteunen. Meestal zijn het uitwisselingen, en zelfs dan missen we enkele echt grote namen. We zijn er trots op deel uit te maken van zo’n exclusieve club, maar we vinden ook dat de industrie meer moet doen. Wat als sommige van de beursgenoteerde bedrijven die onlangs begonnen zijn met het toewijzen van miljarden aan BTC, ook een klein percentage daarvan, bijvoorbeeld 0,25%, ter ondersteuning van de ontwikkeling van Bitcoin steken? „

„We zijn verheugd dat een andere grote speler in de branche open source-ontwikkeling ondersteunt“, voegt John Newbery, mede-oprichter en uitvoerend directeur van Brink toe. “De beveiliging van Bitcoin hangt af van de ervaring en toewijding van ontwikkelaars van open-sourceprotocollen. Brink is gebouwd met het exacte doel om individuen en bedrijven te helpen bij het ondersteunen van onafhankelijke Bitcoin-ontwikkeling, en we verwelkomen altijd meer bijdragen aan dit doel. “

Over Nexo

Nexo is ’s werelds grootste gereguleerde financiële instelling voor digitale activa, met $ 5 miljard aan beheerd vermogen. De missie van het bedrijf is om de waarde en het nut van cryptocurrencies te maximaliseren door fiscaal efficiënte Instant Crypto Credit Lines ™ aan te bieden, een hoogrenderende Earn on Crypto & Fiat-suite en geavanceerde handels- en OTC-mogelijkheden, terwijl ze tegelijkertijd eersteklas bewaarverzekeringen en militaire -grade beveiliging voor de Nexo Wallet. Nexo heeft meer dan $ 5 miljard verwerkt voor meer dan 1.000.000 gebruikers in meer dan 200 rechtsgebieden.